Bij COMMS is ‘full-service’ geen loze belofte. Niet alleen geven we advies over de beste communicatiestrategie, we voeren ‘m ook van a tot z uit. Waarbij we volledig ontzorgen: van long-termstrategie en jaarplan tot individuele projecten en adhoc nieuwsvoorziening.

Over loze beloftes gesproken… COMMS onderscheidt zich van veel andere communicatiebureaus door een échte no-nonsense en to the point werkwijze. We verkopen geen luchtkastelen. Wij kiezen voor een direct contact zonder overtollige accountlagen, voor helder advies en een aanpak die tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd. Dat is waar COMMS voor staat.

Direct en snel schakelen vergt flexibiliteit. COMMS koestert die flexibiliteit door de kracht van een compact kernteam te combineren met de veelzijdigheid van een omvangrijk netwerk van specialisten. Uiteenlopend van copywriters tot beeldmakers. Van sterke partners voor de beste nieuwsdistributie tot organisatie- & eventtoppers.

Wie wij zijn

De professionals van COMMS hebben een bak aan ervaring in contentcreatie, Public Relations, events en reputatiemanagement. In vorige levens hebben we die ervaring opgedaan bij sterke merken en bij één van de grootste mediahuizen van Nederland. COMMS kent daarom het klappen van de zweep als geen ander en weet hoe merken bij uitstek met een bureau willen samenwerken. To the point, resultaatgericht en zonder gebakken lucht.

Meer weten over onze aanpak? We vertellen het je graag.

CONTACT
Comms
We love it when a plan COMMS together!